FlexiOr® conformeert zich aan nieuwe MDR

Er gelden vanaf 26 mei 2021 nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen. FlexiOr® verklaart de flexibele ligortheses met de merknaam FlexiOr® te produceren volgens de bepalingen van deze nieuwe Medical Device Regulation (Verordening (EU) 2017/745) betreffende niet-invasieve hulpmiddelen (klasse 1). FlexiOr® neemt de verantwoordelijkheid op zich om de vereisten van deze verordening na te leven.

meer...

Service en garantie

Voor FlexiOr® staan veiligheid en bruikbaarheid centraal bij de productie van haar producten en wij doen er alles aan om dit te bevorderen. Met het oog op Post Market Surveillance en de eisen die de Europese wetgeving (Verordening (EU) 2017/745 – Medical Device Regulation) voor medische hulpmiddelen daaraan stelt, staan wij open voor alle informatie over de prestaties van onze producten.

meer...

Aangepaste verkoopvoorwaarden

Met het inwerkingtreden van de nieuwe Europese regelgeving, de Medical Device Regulation (Verordening (EU) 2017/745), heeft FlexiOr® de algemene voorwaarden aangepast. Het betreft specifiek artikel 12, lid 1: “Gebruiker (i.e.  FlexiOr®) garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan Verordening (EU) 2017/745 betreffende niet-invasieve hulpmiddelen (klasse 1) en vrij zijn van welke gebreken ook.”

Voorkom doorliggen met FlexiOr® Basic

Knieën of heupen die de neiging hebben om naar het lichaam toe te bewegen? Is er sprake van lichte tot matige buigingen? Gebruik dan de FlexiOr® Basic. Het zorgt voor een ontspannen lighouding en het ondersteunt de onderste ledematen. meer...