Technische datasheet FlexiOr®

Producent

FlexiOr®
Triemsterloane 58
9298 VW  KOLLUMERZWAAG
T: +31 (0)511 – 44 77 77
E: info@flexior.nl

SRN: NL-AR-000006072
KvK: 01086656
BTW: NL0013.37.023.B07

Productbeschrijving
FlexiOr® flexibele ligortheses zijn ondersteuningselementen die uitermate geschikt zijn voor mensen die moeite hebben met zitten en/of liggen. Het risico op decubitus vermindert aanzienlijk bij het gebruik van een flexibele ligorthese. Het vergroot de ondersteuning van de ledematen.

Modellen: Basic, Comfort, Dipleg, Boemerang (extra), Antispitsvoetrol, Steunrol in diverse maatvoeringen.

Productidentificatie
Elk artikel heeft een eigen artikelnummer (zie artikeloverzicht, inclusief technische details) en elk individueel product heeft een uniek serienummer.

Productfabricage
FlexiOr® flexibele ligortheses en accessoires worden vervaardigd bij confectieatelier Kussens op Maat (Timmerwerf 2, 9291 EH  KOLLUM).

Conformiteitsverklaring
Download EU-conformiteitsverklaring van FlexiOr®.

Etiketten en gebruiksaanwijzingen
Download etiketten en gebruiksaanwijzingen van FlexiOr®.

Verordeningen
FlexiOr® is verantwoordelijk voor de productie van de flexibele ligortheses met de merknaam FlexiOr® volgens de bepalingen van Verordening (EU) 2017/745.

Productinformatie
FlexiOr® flexibele ligortheses zijn vervaardigd van hoogwaardige inco-stof: F3782 Bravo HT IGN (45% Nylon, 55% Polyurethane – ISO 3801/5 1977 – vlamvertragend). De hoezen en fixatiedoeken zijn standaard gemaakt van dubbel geluste vochtopnemende badstof. De katoenen hoezen zijn gemaakt van soepele, gladde, sterke stof. De inhoud van de flexibele ligortheses (polystyreenkorrels of visco traagschuimvlokken) is door een dubbele sluiting en vulopening(en) aanpasbaar. Meer informatie

Waarschuwing
Indien polystyreenkorrels of visco traagschuimvlokken oraal dan wel nasaal worden ingenomen kunnen problemen met de ademhaling ontstaan. Pas daarnaast altijd wisselligging 30-45° toe en voorkom ongecontroleerd doordraaien tot buikligging.

Technische normen en testresultaten
Niet van toepassing. FlexiOr® flexibele ligortheses betreffen niet-invasieve hulpmiddelen (klasse 1).